, ,

De ligner ægte rav halskæder

Ja fusen blev taget på mig da vi var til julefest på skolen. Min mellemste havde sagt hun havde lavet fine majs halskæder, hvilket jeg syntes lød lidt mærkeligt, men jeg blev noget overrasket da jeg så de fine halskæder der på en prik lignede de fineste rav halskæder. Desværre var alle udsolgt til min datters store skuffelse, og derfor lovede jeg at vi skulle lave det sammen derhjemme.

Du kan også sammen med dine børn lave de nemme,fine halskæder til dig selv eller som gave til en farmor eller tante.

 

Du skal bare bruge:

1 dåse majs

sytråd

nål

 

Sådan gør du: Du hælder dine majs op i en skål. Tråder en nål med en sytråd i den farve du ønsker. Den skal trådes så der er dobbelt snor så den holder. Bind en lille knude og kom nu majs på indtil du har den længde du tænker kæden skal have. Den skal kunne komme over hoveder da du nu skal binde enderne sammen. Læg halskæden på et stykke bagepapir og kom det i ovnen ved 100 grader i ca 2-4 timer indtil de er tørre, rav farvede og hårde.

Du har nu en unik hjemmelavet gave til en du holder af:-)