Smoothie med hindbær, æble og persillerod
Egentlig er jeg ikke så meget til smoothies. Hmm tænker du måske hvorfor så lave det?
Jo jeg er jo en klar fortaler for madspild, og så bevares vil jeg egentlig gerne leve lidt sundere…så lad os nu se om jeg ikke kunne snige lidt mere frugt og grønt i mig på denne måde, og samtidig bruge lidt af resterne i grøntskuffen og frugtskålen!
Min mand fik en sindsyg lækker blender i julegave, og den skal jo bruges:-)
Denne smoothie er lækker som supplement til kaffen og morgenmaden. Men hvis du vil have en mere fyldig slags, som faktisk kan gøre sig ud for morgenmaden, så skal du nok nærmere lave en såkaldt breakfast bowl.
Kom 1 avokado i denne og top den med hakkede nødder og kerner, frugt eller tørret frugt og du har en skøn morgenmad.
Opskrift
Det skal du bruge
1 persillerod
1 æble
1/2 citron
50 g frosne hindbær
0,5 cm ingefær
1/2 kokosvand
Sådan gør du
Skræl persilleroden, skær æblet i stykker og kasser kernhuset. Skær skrællen af citronen og befri den for kerner. Skræl ingefæren.
Kom nu alle ingredienserne i din blender sammen med kokosvandet og blend indtil du har en helt ensartet konsistens.
Hvis du syntes den bliver for sur(jeg elsker sure ting) kan du komme lidt vaniliepulver i, eller en 1/2 banan.
Jeg vil helt klart prøve at lave sådan en om dagen, og så variere med alt fra hvad jeg har af rester….det gælder om at bruge det vi har så vi minimere vores madspild.