, ,

Creative space

At være kreativ for mig er ensbetydende med at tabe tid og sted. Når det så er sagt kan det være svært til tider at lave meget planlægte fine kreative projekter i rolige omgivelser i vores hjem med 3 børn og vasketøj i hobevis. Det bliver ligesom ikke særlig Zen agtigt:-)

Havde lovet min store pige på 8 år, at vi skulle have en storpige dag, og hun valgte at det skulle foregå med hendes grankusine og hendes mor. Vi snakkede om hvad vi kunne lave, og da det var en af de der dejlige sommerdage med regn fra morgen til aften faldt valget på noget kreativt indendørs. Jeg fik anbefalet Creative space, og vi bookede tid dagen inden. Creative space er en lille oase på bla. Østerbro hvor man kan vælge et styk hvidt keramik og male på det helt efter dit eget hoved, få det brændt og så har du en unik hjemmelavet keramik ting til dit hjem eller som en gave til en evt. bedsteforældre eller anden.

Vi kom kl 14 og efter at have fået en grundig introduktion til farverne og det man kan med mønstre, svampe m.m. så valgte pigerne deres keramik. En fin skål hver. Vi voksne tænkte vi skulle hjælpe til så vi malede ikke. Det kom vi dog til at fortryde, da det hele gik så fint med pigerne og de klarede det SÅ godt selv. Kunne helt sikkert godt forestille mig at gøre dette en anden gang med en veninde, en folk veninder, med mine døtre eller sågar alene….

Man kan købe en kop kaffe eller en saft og der er en meget hyggelig stemning i de hyggelige lokaler. Der endte med at gå 1,5 time i ro og mag og fordybelse. Og resultatet er så fint så fint og pigerne er meget stolte.

Så herfra skal lyde en varm anbefaling til creative space