, ,

Fars Dreng

Tilfældigt kan være godt. Kom nemlig tilfældigt forbi Fars Dreng som ligger i Ny Adelgade 7 1104 Kbh K.

Stedet emmer af liv og der var da også næsten proppet da jeg kommer. Her er meget travlt, men finder dog alligevel en plads i baren og får udleveret bestillingssedlen, som indeholder MEGET godt. Bliver helt glad af at læse hvad de har og bestiller straks en lemonade, vaffel med bær og signatur retten som er ristet rugbrød med emmentaler, spejlæg og urter. Der er lidt ventetid, men de opmærksomme i køkkenet er klar over det og skynder sig, og serverer det hele med et smil og det er jo altafgørende. Der er ikke noget meget revolutionerende over det men det smager bare rigtig godt, er veltilberedt og man kan nærmest mærke at her er der nogen der brænder for noget. Signatur retten har det knasende rugbrød, en blød og flot avocado og dejlige friske urter, simpelt men det fungerer. Vaflen smager skønt og er ikke for sød, selvom det er et let drys florsukker på og et par bær. Lemonaden er frisk og smager hjemmelavet.

Der er en hyggelig stemning og det er primært studerende og unge mennesker, men også turister og andet godtfolk har fundet vej hertil. Menuen er simpel, overskuelig og lækker og jeg ville da gerne prøve deres frokost kort, men det må blive en anden dag. Her kan man bare sidde og kigge på folk og lade dagen passere.

 

Helt sikkert en anbefaling herfra. Ved dog ikke om stedet egner sig til at tage børn med…så skal det være de lidt større. Men en veninde eller kæreste date ville være oplagt.