, ,

Frydenlund frugtplantage

Igår var det weekend, søndag og sådan en dag hvor vi ikke havde planer men alligevel nåede en masse. Både legeaftaler, manden pudsede vinduer, fik kigget på ny bil, fandt 4 flagermus i vores parasol;-) og så nåede min store pige Carla og jeg på frydenlund frugtplantage og plukke æbler.

Jeg elsker det og vi gør det hvert år en til flere gange. Det er enormt hyggeligt, en go måde at få frisk luft på, lære børnene at frugt(æbler) kommer fra træerne og ikke supermarkedet og at der er flere sorter(som man kan få lov at smage på) og dermed udvælge lige præcis de æbler man bedst kan lide.

Det behøver bare være en times tid, men det er guld værd og altså mega hyggeligt. Man kan også købe honning og æblemost og forskellige andre æbleprodukter.

Og så kan man gå hjem og spise æbler i massevis eller æblebåde dyppet i kanelsukker

eller bage en kage med dem.

I år kunne jeg se der var rigtig mange nedfalds æbler og det er jo rigtig synd at de bare ligger der og rådner. Egentlig burde frydenlund måske alliere sig med nogle skoleklasser i området eller andre der kunne hjælpe med at indsamle de brugbare. Bare en lille tanke.

nå men altså klar varm anbefaling til at gå på æblerov i

http://www.frydenlund-frugtplantage.dk