Butternut squash suppe
En god suppe at varme sig på. Cremet og lækker og top med det du har lyst til. Jeg serverede den med snittet grønkål, stegte pølseskiver og rugbrødscroutoner.
Opskrift
Det skal du bruge
2 butternut squash
1 æble
2 kartofler
2 løg
2 fed hvidløg
1 citron skal og saft
1 håndfuld timian
2 hønsebouillon terninger eller 2 spsk hønsefond
3 spsk. revet parmesan ost
1 liter vand
salt
peber
1 liter vand
Sådan gør du
Klargør alle ingredienserne. Skær skrællen af butternut squashene. Skær det hele i mellemstore stykker. Sauter det hele i en gryde i olie, til det er blødt og gyldent. Kom citronsaft og skallen på. Kom timianen ved. Hæld derefter vandet på og kom din hønsebouillon/fond i. Kog det hele til det er mørt. Blend suppen med parmesan osten. En stavblender gør det fint. Smag til med salt og peber.
Server suppen med grønkåls drys, stegte pølseskiver og croutoner, eller hvad du godt kan lide. Det kunne være en skefuld creme fraiche og hjemmebagt brød. eller bacon og persille.