, ,

Tøm fryseren før ferien

Sommerferien står for døren, og hvis du står og skal ud og rejse kan det være en god ide og anledning til at få tømt fryseren ud inden ferien.

Jeg gemmer alle rester, og dem vi ofte ikke får spist næste dag, fryser jeg gerne ned hvis det altså er noget det kan fryses. Hvis det er en rest salat, ris eller quinoa jeg ikke får brugt, bager jeg gerne med det. Og så kan bollerne jo altid fryses:-)

Men der når nogen gange godt nok at være fyldt i vores fryser, og da den ikke er ret stor, kan den også til tider være lidt uoverskuelig. Derfor har jeg sat mig for at jeg op til ferier altid sørger for at tømme ud. Altså bruge alle de eventuelle kødrester og færdigretter op til ferien. Så kan man ligesom også starte på en frisk når man kommer hjem, og langt de fleste ting kan måske ikke holde sig mere end maks 3 måneder, så det er også en måde at styre at du ikke får for gammel mad, som du så alligevel i sidste ende må smide ud.

I går fik vi f.eks. en kødsovs rest i madpandekager, og i aften skal vi have Italienske kødboller med tomat/peberfrugt sauce og pasta.

Bare et lille tips fra mig til dig.