Æggekage er super let og lækkert, prøv din egen version.

, ,

Æggekage med grønkål og bacon

Skal det være nemt i aften?

Jeg elsker æg i alle afskygninger, så jeg har altid æg i hjemme. Grønkål har jeg næsten også altid på denne tid. Så igår da det skulle være nemt og hurtigt, blev det til denne lækre æggekage som selv mellemste barnet guffede i sig. Prøv din egen version, eller brug det du lige har i køleskabet.

Opskrift

30 min2-4

Det skal du bruge

10 æg

1 dl yogurt eller mælk

1 pk. bacon i tern eller skiver du selv skærer i tern

1 stor skål grønkål(jeg brugte den nemme version som var skyllet og hakket for mig:-))

salt og peber

1/4 hoved rød spidskål

2 håndfulde grønkål

1 håndfuld soya mandler

olie

salt

Sådan gør du

Steg baconen i en dyb pande (gerne af støbejern som kan gå i ovnen)

Kom den skyllede og hakkede grønkål på og sauter til det falder sammen. Kom godt med salt og peber på.

I en skål pisker du de 10 æg sammen med yougurth/mælk. Æggemassen overhældes bacon og grønkål, sørg for alt er dækket. Bages i ovnen ved 180 grader i ca 20 min, eller til den er fast.

Server evt. med denne salat lavet af snittet rød spidskål, snittet grønkål, olie og soyamandler

Jeg serverede også et stykke ristet rugbrød til.