rødbede remoulade med hvid fisk, dampet grønt og baconsmør
Det meste kan vel køres ned med bacon:-) og denne bacon smørsauce med persille i er super lækker og passer perfekt til at få ungerne til at spise fisk uden det er den panerede slags. Idag valgte jeg så at lave en lidt eksotisk rødbede remoulade til, dejlig lækker sød og syrlig og skøn farve.
Opskrift
Det skal du bruge
1/2 glas syltede rødbeder
4 spsk. god ægte mayonaise(eller lav en selv hvis du har tid)
lidt citronsaft
1 tsk sennep gerne maille med honning
salt og peber
600 g hvid fisk(jeg brugte torsk)
citronsaft
olivenolie
salt og peber
500 g kartofler
1 blomkåls hoved
5 gulerødder
1 pk. bacon
100 g smør
1 håndfuld persille
Sådan gør du
Start med at klargøre fisken, kom den i et fad, pres citronsaft på den, samt olie salt og peber og stil den på køl.
Drøn rødbederne godt, hak derefter de syltede rødbeder i en mini hakker. Kom dem i en skål og rør dem sammen med mayonaisen, senneppen, citron samt salt og peber og stil på køl indtil i skal spise.
Orden nu kartofler blomkål og gulerødder og kom den i en gryde med rigeligt vand og kog dem møre.
Sæt fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min. drys evt. med persille.
Skær baconen i tern eller strimler og steg den godt af, kom derefter smøret på og lad det smelte og lige bruse op. til sidst kommes en god håndfuld persille i. Nu er det hele klar til servering. En dejlig let ret der er skøn for både børn og voksne.