Wrap med hummus, kylling, stegte persillerødder og vintersalat
Wrap, madpandekager, tortillas…kært barn har mange navne, og jeg er sikker på at de bløde tortillas bliver brugt i stor stil i børnefamilierne. Det kan jeg godt forstå, det er nemt, hurtigt, og så er det kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan putte i.
Denne version er lidt efterårs lækker og var et stort hit herhjemme.
Opskrift
Det skal du bruge
1- 2 pk. tortilla wraps gerne fuldkorn
400 g kylling
olie
salt
peber
1 ds. kikærter
1 håndfuld soltørrede tomater
2 fed hvidløg
1 dl olie
salt
citronsaft af 1/2 citron
1/2 tsk. spidskommen
evt. lidt vand
1 pk. vintersalat købt i Kvikly (vælg din egen eller lav en salat selv)
4 store persillerødder
stor klat smør
2 tsk. tørret estragon
salt
peber
Sådan gør du
Start med at lave hummus. Blend kikærterne, de soltørrede tomater, 2 fed hvidløg, 1 dl olie, citronsagt og spidskommen til en lækker cremet masse. Hvis du syntes den er for tyk tilsæt da lidt vand. Smag til med salt og peber.
Sæt på køl indtil servering.
Skær kyllingen i mundrette stykker kom dem i et fad med olie salt og peber og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
Skræl persillerødderne og skær dem i stænger. Smelt smørret i en saute pande og kom rødderne på, steg dem godt til de er gyldne og møre. Kom estragonen ved sammen med salt og peber,og et skvæt vand, så de nærmest bliver glaserede i smørret.
Varm tortillas i ovnen i 5 min. hæld din færdige salat i en skål eller lav selv din ynglings. og server det hele ved bordet så man selv kan samle sin wrap.