, ,

Rudolph Care’s hjemmelavede læbepomader

Jeg elsker at lave noget hyggeligt med tøserne. Det her lavede jeg sidste efterår med dem. De var dengang 6 og 7 og det var en fin alder til det.

Kittet havde de fået i fødselsdagsgave og jeg havde købt ind så vi kunne lave det.

Jeg havde afsat lillebror, så jeg kunne hellige mig projektet, men faktisk var de overraskende gode til selv at styre det. Det tog måske ialt 45-60 min. inklusiv at tegne de fine mærkater, lave selve pomaden, hælde det på dåserne(det gjorde jeg dog), samt rydde op.

Det var rigtig hyggeligt og jeg syntes resultatet blev enormt fint og sødt. Der blev faktisk flere end beregnet men jeg fandt et par ekstra dåser, og så blev der også givet ud af dem som gaver. Hvilket jo er rigtig hyggeligt for dem at give en fin hjemmelavet gave som ren faktisk er rigtig brugbar. Læbepomaderne er gode og det er skønt at vide som mor at de ikke indeholder alle mulige umulige stoffer der ikke er godt for kroppen. Det sætter jeg ihvertfald pris på.

Tøserne syntes dog godt de kunne dufte godt af noget, men det har de vænnet sig til.

Så en varm anbefaling til lip balm kittet fra rudolph care